Debby bakt taarten, muffins en brownies die u vanaf de bar verleiden. Wij bakken zelf zuurdesembrood en maken dagelijks een soepke. Van dat brood maken we oerhollandse tosti's met een Vlaamse twist. Even verderop maken ze onze kazen bij 't Hinkelspel. Worsten uit Frankrijk hangen aan het plafond. De Italiaanse dame verderop kneedt onze ravioli. Verder eet ge wat de pot schaft. s' Zomers zijn dat pizza's, de rest van het jaar verandert het menu wekelijks.
Onze huissommelier zet een selectie wijnen op de plank. Om de hoek brouwt Stroom ons bier. Koffiebonen van Koffiets worden ter plekke gemalen voor cappuccino of espressomartini. Wij verkopen geen frisdrank, maar wel verse gember-, citroen- of limoenlimonade. Ohja, en in de winter natuurlijk warme chocomelk met een extra toef slagroom voor degene die lief lacht.
Kastelein Alex zorgt voor onze zalige zondagen. Experimentele Jazz, blues en alles wat daarop lijkt verblijdt onze huiskamer voor een paar muzikale uren op zondagnamiddag. Anouk Turnock Trio, Arne Wolfox, Frankie Traandruppel, Sander Braekman, Venediktos Tempelboom, Merle, Patrick Steenaerts & Julien Tassin. Het beste van Gent komt voorbij tijdens de Sunday Sessions.
Om de paar weken hangt er andere kunst aan de muren. Dat zou ge een expositie kunnen noemen. Pretentieus als we zijn, doen we dat graag.
Bieren worden om de hoek gebrouwen, bij onze favoriete brouwerij Stroom.
Zelf gemalen koffiebonen worden ons bezorgd door de mannen van de Koffiets.
Het meel voor ons zuurdesembrood wordt vers gemalen in de molen te Zwalm.
't Hinkelspel
Kazen van 't Hinkelspel, bekend bij elke Gentenaar.
De worsten van MM Deli hangen bij ons aan 't plafond.